Design kan niet standaard zijn

Maatwerk tapijten voor elke kamer

Bij Design Carpet on Demand zijn we gespecialiseerd in maatwerk tapijten, die een prachtige aanvulling vormen in elke ruimte. De tapijten zijn verkrijgbaar in een groot aantal stijlen en ontwerpen. De enorme selectie aan tapijten is aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Onze tapijten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Tapijt ontwerpproces

Dessin is bekend

Zodra het design bekend is, kan het naar ons worden gestuurd. Wij zullen er dan zo snel mogelijk mee aan de slag gaan.


Klik hier: Upload uw dessin

Dessin is niet bekend (ons dessin)

Als het design nog niet bekend is, heb je de keuze om het te ontwerpen in onze design tool of ons een inspiratie design toe te sturen. Wij helpen je dan graag verder.


Klik hier: Ontwerp uw dessin

Klik hier: Upload geïnspireerd dessin

Ontwerpgidsen om het perfecte tapijt te vinden

DCOD heeft verschillende ontwerpgidsen samengesteld om u te helpen bij het vinden van het perfecte tapijt voor uw huis. De ontwerpgidsen bevatten afbeeldingen van verschillende stijlen en ontwerpen van tapijten die u kunt aanpassen.

Verschillende ontwerpen voor verschillende stijlen

Een van de gidsen, ‘Circles in Motion’, toont een selectie van tapijten met ronde patronen. Hiermee wordt een speels en modern gevoel geven aan elke ruimte. De ‘Vintage Style’ gids bevat tapijten met een verouderd en versleten uiterlijk, wat een retro-gevoel geeft aan uw interieur.

Als u de voorkeur geeft aan klassieke en tijdloze ontwerpen, biedt de ‘Classic Selection’ gids tapijten in effen kleuren en patronen die passen bij elke stijl van inrichting. ‘Nightlife Flair’ heeft een aantal tapijten die perfect zijn voor mensen die houden van een beetje glamour in hun huis. Dit met name door de glinsterende kleuren en gewaagde patronen.

Als u op zoek bent naar iets met meer diepgang, biedt ‘Bel Etage’ tapijten met een patroon dat doet denken aan luxe Franse interieurs. ‘Seasons Comfort’ biedt tapijten in warme, gezellige kleuren en designs, perfect voor de koudere maanden. ‘Cosy Moments’ gids bevat tapijten die zacht en knus zijn, ideaal voor loungen op de bank op een regenachtige dag.

Ten slotte biedt ‘Pure Elements’ tapijten in natuurlijke kleuren en patronen, gemaakt van milieuvriendelijke materialen. En voor degenen die van de klassieke zwart-wit look houden, biedt ‘Black and White’ gids een selectie van tapijten met een tijdloos zwart-wit patroon.

Maatwerk: Grootte en complexiteit zijn geen probleem

Een van onze grootste voordelen is dat we maatwerk bieden. Daardoor kunnen we elk ontwerp uitvoeren, ongeacht de grootte of complexiteit. Of het nu gaat om een klein tapijt of een volledige vloer. Bij Design Carpet On Demand zorgen wij ervoor dat elk project met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd.

Hoogwaardige tapijten die volledig aanpasbaar zijn

Of u nu op zoek bent naar een tapijt om uw woonkamer te verfraaien, uw slaapkamer wilt opfleuren, of uw eetkamer wilt opwarmen, bij DCOD vindt u zeker iets dat past bij uw smaak en behoeften. Onze tapijten zijn van hoge kwaliteit en kunnen volledig worden aangepast, waardoor u een uniek en persoonlijk stuk krijgt dat perfect bij uw interieur past.

Tapijt

Wij kunnen tapijt leveren in diverse kwaliteiten: polyamide, wol (80/20) of linnen.

Gladvelours

 In poolgewichten 500/650 en 800 gram. Bedrukt met full colour of gedefinieerde kleuren.

Saxony

In poolgewichten van 700 gram tot 1400 gram. Bedrukt met full colour of gedefinieerde kleuren.

Bouclé

Wol 80/20 in diverse poolgewichten op de full colour en gedefinieerde kleuren versie (download productbladen).

Linnen en flatloop

De flatloop versie  in 2 varianten verkrijgbaar. Polyamide en linnen. De polyamide variant is beperkt bedruk baar qua dessin, omdat daar vervanging van het beeld plaatsvindt. Dit komt door de poolstructuur.

Rug afwerking

Actionback

Loose lay en tegels

Foto polyester rug

error: Alert: Inhoud is beschermd.