Design kan niet standaard zijn

Passie voor unieke vloerbedekkingen en tapijten

Bij Design Carpet On Demand zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke vloerbedekkingen en tapijten die aansluiten bij uw persoonlijke smaak en stijl. Wij zijn een klein bedrijf dat wordt gerund door Geurt van Engelenhoven en Dick de Jong. Samen hebben we meer dan 40 jaar ervaring in de tapijt- en vloerenindustrie. Door de jaren heen hebben we een diepgaande kennis opgebouwd over verschillende soorten tapijten, vloeren en ontwerptechnieken.

Vakmanschap en aandacht voor detail

Onze filosofie is simpel: we geloven in het leveren van vakmanschap en aandacht voor detail bij elk project dat we uitvoeren. Of het nu gaat om een op maat gemaakt tapijt, karpet of tegelvloer, we streven altijd naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk. Bovendien is ons doel om elke klant tevreden te stellen met een product van topkwaliteit dat lang meegaat.

Naadloze ervaring van idee tot voltooiing

Bij Design Carpet On Demand weten we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij u een naadloze ervaring. Van idee tot voltooiing, wij begeleiden u bij elke stap van het proces. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën. Hierbij werken we samen om met u een ​​ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij uw smaak en stijl. We maken vervolgens een monster van het ontwerp, zodat u het ontwerp kunt beoordelen en feedback kunt geven voordat we overgaan tot de productiefase.

Maatwerk en standaardontwerpen

Een van onze grootste voordelen is dat we maatwerk bieden. Daardoor kunnen we elk ontwerp uitvoeren, ongeacht de grootte of complexiteit. Of het nu gaat om een klein tapijt of een volledige vloer, wij zorgen ervoor dat elk project met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd.

Trots op onze uitgevoerde opdrachten

Onze opdrachten variëren van kleine huiskamers tot grote commerciële ruimtes. We hebben unieke ontwerpen gemaakt voor hotels, restaurants, winkels en kantoren. Een van onze meest trotse projecten was het ontwerp van een speciaal karpet voor een bekend Nederlands museum. Het karpet was ontworpen om te passen bij de stijl van de kunstwerken die eromheen werden tentoongesteld en we kregen veel complimenten van zowel de klant als de bezoekers.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij Design Carpet On Demand streven we ernaar om altijd de beste kwaliteit te leveren. Daarom gebruiken we alleen de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen voor onze producten. We zijn er trots op dat we een bedrijf zijn dat staat voor kwaliteit en vakmanschap, en we zouden graag uw volgende project bespreken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we uw ideeën tot leven kunnen brengen.

error: Alert: Inhoud is beschermd.