Design kan niet standaard zijn

Karpetten op maat voor jouw ruimte

Karpetten op maat zijn een fantastische manier om een kamer warmte en sfeer te geven. Niet alleen kunnen ze dienen als een praktisch element om je voeten warm te houden. Maar ook kunnen ze helpen om de akoestiek van een kamer te verbeteren en een gevoel van gezelligheid te creëren.

Een van de grootste voordelen van Desing Carpet On Demand-karpetten is dat je een ontwerp op maat kunt kiezen dat perfect past bij jouw project. Of je nu op zoek bent naar een groot karpet voor een indrukwekkende lobby of een kleinere maat voor een stijlvolle vergaderruimte, onze karpetten zijn volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Ook voor de inrichtingen van ruimtes in huizen. Bovendien bieden wij een breed scala aan materialen, kleuren en texturen, zodat je een karpet kunt creëren dat naadloos aansluit bij de rest van het interieur van jouw omgeving.

Karpet ontwerpproces

Dessin is bekend

Zodra het design bekend is, kan het naar ons worden gestuurd. Wij zullen er dan zo snel mogelijk mee aan de slag gaan.

Klik hier: Upload uw dessin

Dessin is niet bekend (ons dessin)

Als het design nog niet bekend is, heb je de keuze om het te ontwerpen in onze design tool of ons een inspiratie beeld toe te sturen. Wij helpen je dan graag verder.


Klik hier: Ontwerp uw dessin

Klik hier: Upload geïnspireerd dessin

Unieke ontwerpen met de Design Guide

De Design Guide`s van Desing Carpet On Demand biedt een breed scala aan ontwerpen om uit te kiezen. Elk ontwerp heeft zijn eigen kenmerken en esthetiek, dus er is voor elk wat wils.

Karpetten vormen naar jouw wens

Bij ons kan je niet alleen de afmetingen van je karpet aanpassen, maar ook de vorm. Of je nu op zoek bent naar een rechthoekig karpet, een vierkant karpet, of een vrije vorm, zoals een cirkel of een driehoek, alles is mogelijk. Hierdoor kan je een karpet kiezen dat perfect past bij de vorm van je meubels en de indeling van de ruimte.

En omdat de karpetten op maat worden gemaakt, kan je erop vertrouwen dat je een uniek en persoonlijk ontwerp krijgt. Dit maakt het mogelijk om je interieur naar een hoger niveau te tillen en een echt unieke en persoonlijke uitstraling te creëren. Bovendien zijn de karpetten van Desing Carpet On Demand van hoge kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan, waardoor je er nog vele jaren van kunt genieten.

Kortom, met Desing Carpet On Demand karpetten kunt u een uniek en persoonlijk ontwerp creëren dat past bij jouw stijl en interieur. De Design Guide biedt een brede selectie aan ontwerpen om uit te kiezen. Van huiskamer tot het inrichten van museums, wij staan voor u klaar.

Saxony

In poolgewichten van 700 gram tot 1400 gram. Bedrukt met full colour of gedefinieerde kleuren.

Gladvelours

 In poolgewichten 500/650 en 800 gram. Bedrukt met full colour of gedefinieerde kleuren.

Wol

Wol 80/20 in diverse poolgewichten op de full colour en gedefinieerde kleuren versie (download productbladen).

Bouclé

Linnen en flatloop

De flatloop versie  in 2 varianten verkrijgbaar. Polyamide en linnen. De polyamide variant is beperkt bedruk baar qua dessin, omdat daar vervanging van het beeld plaatsvindt. Dit komt door de poolstructuur.

Rug afwerking

Actionback

Loose lay en tegels

Foto polyester rug

Toepassing

Onze tapijten kunnen op verschillende manieren verwerkt worden in een project: gelijmd, losliggende banen, tegels of als karpetten.

karpetten kunt u bij ons laten afwerken op de volgende manieren
error: Alert: Inhoud is beschermd.